Menu Sluiten

Anne Spink

Anne Spink werd geboren in de VS. Haar muzikale ontwikkeling bracht haar naar internationale gebieden, waar zij ging studeren in o.a. Los Angeles, Helsinki, Göteborg, en Veneto. Eind 2019 verhuisde ze naar Nederland voor een orgelstudie bij Ben van Oosten in Rotterdam, die ze echter niet kon voortzetten door de Covid-pandemie.  Sinds het najaar van 2020 werkt Anne aan haar Bachelor aan het Conservatorium van Amsterdam waar zij les krijgt van Matthias Havnga. Eerdere docenten zijn o.a. George Ritchie (2019) en Christopher Lynch (2018). Ze volgde tal van masterclasses, met docenten als Leo van Doeselaar, Nathan Laube, Hans-Ola Ericsson, Hans Davidsson, Kimberley Marshall en Tom Mueller. Ze was deelnemer aan Paul Jacob’s orgel-programma op het Oregon Bach Festival, met een week van intensieve studies en masterclasses, gevolgd door een concert.

Anne trad op in o.a. het Orgelpark, de Waalse kerk, en De Duif (Amsterdam), de kathedraal van Helsinki, en Central Lutheran (Eugene, USA).
Naast het orgelspelen verdiept Anne zich ook in de instrumentenbouw: in 2017 liep ze stage bij Zuckermann Harpsichord International, en daarna werkte ze bij Bond orgelbouwers (2018-2019) in Portland, Oregon.

X Sluiten
vrachtwagen theorie