Menu Sluiten

Steun ons

Doneer en help mee het Groninger orgel voor de toekomst te bewaren!

Direct doneren
Via onderstaand formulier kunt u direct (via iDeal) een donatie doen. Donaties worden met grote zorgvuldigheid ingezet voor de ondersteuning van de activiteiten van Stichting Groningen Orgelstad, en daarmee voor het behoud van het Groninger orgel. U kunt een vrij bedrag of één van de vooraf ingestelde bedragen kiezen.

U kunt uw donatie ook overmaken op de gewone manier, door een bedrag te storten op de bankrekening van de stichting: NL18 ABNA 0608 69 91 95 (t.n.v. Groningen Orgelstad te Groningen).

Donatie

Doe een donatie

Extra voordelig doneren
Stichting Groningen Orgelstad heeft van de Belastingdienst de status van culturele ANBI gekregen. Voor donateurs gelden hierbij aantrekkelijke voordelen met betrekking tot de giftenaftrek. Voor particulieren geldt dat zij hun gift voor 125% mogen aftrekken. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst ‘giften aan goede doelen‘.

De Stichting Groningen Orgelstad is ANBI-geregistreerd onder het RSIN 8539 51 536, dossiernummer 91 371.

Periodieke gift of legaat
Het kan belastingtechnisch ook interessant zijn om een periodieke gift te doen (voor een periode van minimaal vijf jaar). Deze moet wel worden vastgelegd in een overeenkomst; dit kan bijvoorbeeld door een modelovereenkomst van de Belastingdienst te downloaden. Daarnaast is het mogelijk om de stichting op te nemen in uw testament, bijvoorbeeld door te kiezen voor een legaat. Hiermee stelt u vast welk geldbedrag of bepaald goed u nalaat aan de stichting.
Heeft u belangstelling voor een van genoemde opties, stuur dan een mailtje naar info@orgelstad.nl. Wij nemen zo gauw mogelijk contact met u op.

 

X Sluiten
vrachtwagen theorie