Menu Sluiten

Orgelconcert Geerten Liefting Martinikerk

Orgelconcert Geerten Liefting Martinikerk

Orgelconcert Geerten Liefting Martinikerk

1 1 people viewed this event.

Orgelconcert door Geerten Lieftink, organist van de Heilige Bonaventura te Woerden. Woensdag 28 juli 2021, aanvang: 20.00 uur Info: www.avondmuziek.nl

Aanvullende informatie

Toegang - € 10

Verdere informatie

Geerten Liefting studeerde Orgel, Kerkmuziek, Improvisatie, Compositie en Koordirectie aan het Conservatorium van Utrecht, Antwerpen en Rotterdam bij ondermeer Reitze Smits, Wim Henderickx, Luc van Hove en Wiecher Mandemaker. Daarnaast studeerde hij Improvisatie bij Hayo Boerema en Cor Ardesch en compositie bij Peter Jan Wagemans.

Geerten is sinds augustus 2007 dirigent-organist van de Heilige Bonaventura te Woerden en tevens assistent-organist van de Grote of St. Laurenskerk te Rotterdam en vesperorganist van de Domkerk te Utrecht. Als organist won hij prijzen op diverse grote internationale concoursen. Hij trad op bij producties van bijvoorbeeld Festival voor de Wind, Culturele Caravaan en hij verzorgde grote producties met koren als de Laurenscantorij, het Ribatutta Ensemble en het Nederlands Blazersensemble. Geerten geeft veel concerten, componeert voor diverse bezettingen en staat bekend als een virtuoos improvisator.

registration - http://www.avondmuziek.nl

 

Datum en tijd

woensdag 28 juli 2021 om 20:00

Deel dit bericht

X Sluiten