Menu Sluiten

IMOCG masterclass Leo van Doeselaar

IMOCG masterclass Leo van Doeselaar

IMOCG masterclass Leo van Doeselaar

8 8 people viewed this event.

Leo van Doeselaar geeft in het kader van de International Martini Organ Competition Groningen een masterclass op het Timpe-orgel in de Nieuwe Kerk Groningen.

Aanvullende informatie

Toegang -

Verdere informatie

In het kader van de International Martini Organ Competition Groningen worden er acht masterclasses gegeven op verschillende orgels in stad en ommeland. Naast deelnemers van de IMOCG kunnen ook conservatoriumstudenten, vak-organisten en gevorderde amateurs zich hiervoor aanmelden, via [email protected]. Deelname kost € 50.

Onder leiding van Leo van Doeselaar onderzoeken de deelnemers de muziek van Schumann, Mendelssohn en/of Brahms, en hoe die te spelen op het Timpe-orgel in de Nieuwe Kerk Groningen.

 

In de IMOCG strijden 12 jonge talentvolle organisten in drie competitierondes om de winst. Zij spelen op drie monumentale Groninger orgels. Het publiek is welkom bij alle evenementen in deze week. Naast competitierondes zijn er ook masterclasses, een excursie en meerdere concerten door internationale concertorganisten. De finale van het concours is op zaterdag 3 augustus.

De ticketverkoop is nog niet geopend, houd hiervoor de website www.imocg.nl in de gaten.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

woensdag 31 juli 2024 om 13:00

Deel dit bericht

X Sluiten