Menu Sluiten

Klatwerk3

Klatwerk3

Klatwerk3

7 7 people viewed this event.

Boelo Klat en het trio Klatwerk3 brengen hun unieke sound van jazz, pop en klassiek in de prachtige ruimte van de Lutherse Kerk. Het concert is een onderdeel van het Schnitgerfestival.

Aanvullende informatie

Registration email/URL -

Toegang - € 20.00

Verdere informatie

Jazz in de late avond, vanaf 22.00 uur in de prachtige concertlocatie van de Lutherse Kerk genieten van de muziek van Klatwerk3.

Het het trio Klatwerk3 is met hun stijl niet onder te brengen in een hokje en dat hoeft ook niet. Naast jazz, pop- en klassieke invloeden zijn in de nieuwste composities ook invloeden te horen vanuit de wereldmuziek en de minimal music. Veel nadruk ligt op de kracht van eenvoud. De muziek is wel te omschrijven als modern creatieve, Noord-Europese wereldjazz.
Klatwerk3 verbindt ambacht met vernieuwing en afwisseling met herhaling. Het doseert virtuositeit met minimalisme en maakt zowel het persoonlijke universeel als het actuele tijdloos.

Ancel Klooster (drums), Boelo Klat (piano & composities) en Jan Ruerd Oosterhaven (contrabas) vormen samen het trio Klatwerk3.

 

Schnitgerfestival 2023
Met ‘Muziek uit de Hanze’ is het Schnitgerfestival toe aan zijn negende editie. Ook dit jaar biedt het festival oog- en oorstrelende voorstellingen en concerten rondom de historische Groninger orgels. Verschillende ensembles treden op, zowel instrumentaal als vocaal, maar er is ook jazz en film, een spannend jeugdprogramma met theater en muziek, en nog veel meer. Leuk voor iedereen die houdt van cultuur en muziek.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen. https://schnitgerfestival.nl/evenement/klatwerk3/ →

 

Datum en tijd

vrijdag 20 oktober 2023 om 22:00

Deel dit bericht

X Sluiten