Menu Sluiten

Jong talent in concert

Jong talent in concert

Jong talent in concert

8 8 people viewed this event.

In het kader van het Schnitgerfestival geven de orgelstudenten van het Prins Claus Conservatorium onder leiding van Erwin Wiersinga een lunchconcert in de Pelstergasthuiskerk.

Aanvullende informatie

Registration email/URL -

Toegang - € 10.00

Verdere informatie

De studenten uit de orgelklas van het Prins Claus Conservatorium spelen op het Schnitger-orgel in de Pelstergasthuiskerk.

Dit concert is te boeken met of zonder lunch.

Lunch arrangement – (12.15 – 12.45 uur)
Voorafgaand aan het concert kan men genieten van een heerlijke lunch met o.a. verschillende luxe broodjes in de Pelstergasthuiskerk zelf. Boeken van dit arrangement kan tot uiterlijk 16 oktober.

 

Schnitgerfestival 2023
Met ‘Muziek uit de Hanze’ is het Schnitgerfestival toe aan zijn negende editie. Ook dit jaar biedt het festival oog- en oorstrelende voorstellingen en concerten rondom de historische Groninger orgels. Verschillende ensembles treden op, zowel instrumentaal als vocaal, maar er is ook jazz en film, een spannend jeugdprogramma met theater en muziek, en nog veel meer. Leuk voor iedereen die houdt van cultuur en muziek.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen. https://schnitgerfestival.nl/evenement/jong-talent-in-de-pelstergasthuiskerk-met-lunch/ →

 

Datum en tijd

zondag 22 oktober 2023 om 13:00

Deel dit bericht

X Sluiten