Menu Sluiten

De Grote Oversteek GEANNULEERD

De Grote Oversteek GEANNULEERD

De Grote Oversteek GEANNULEERD

8 8 people viewed this event.

Sopraan Johannette Zomer en pianist Mike Boddé nemen u mee op een muzikale cruise… van Barok tot Broadway. Ook met Marcel Booij (contrabas & accordeon) en Angelo van den Burg (percussie).

Aanvullende informatie

Toegang - € 25

Verdere informatie

Ga aan boord bij sopraan Johannette Zomer en pianist Mike Boddé voor een muzikale cruise. Reis van de Duitse Barok via Ierse folksongs naar het Amerika van Gershwin en Sinatra. Een grote oversteek, noemen Zomer en Boddé het zelf. Met een voor hen typerende brede horizon. Allebei komen ze uit een ‘ander leven’. Zomer was aanvankelijk microbiologisch analiste, Boddé cabaretier. Maar de muziek won. Händel, Purcell, Wim Sonneveld en Joni Mitchell: het past allemaal in het programma “De Grote Oversteek” dat voert van Barok naar Broadway. Johannette Zomer start met Hildegard von Bingen, en vanaf daar reist ze met Boddé door oud en nieuw Europa. Bach en Caccini wisselen af met roerende hedendaagse werken. Zoals Kosma’s Déjeuner du matin, bekend van de vertolking door Marlene Dietrich. Overzee zijn er het traditionele Schotse liefdeslied The Skye Boat Song, Bernsteins America en Alicia Keys’ New York. En altijd en overal is er Bach. Liederen van Barok tot Broadway, met muziek van Bach, Händel, George Gershwin en Jacques Brel.    

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen. https://johannettezomer.com/ →

 

Datum en tijd

zaterdag 07 mei 2022 om 20:00

Deel dit bericht

X Sluiten