Menu Sluiten

Concert Conforto – Muziek en dichtkunst

Concert Conforto – Muziek en dichtkunst

Concert Conforto – Muziek en dichtkunst

2 2 people viewed this event.

Onder leiding van Gerhardt Drijvers presenteert het achtkoppige ensemble Conforto een programma rond de gedichten van Rutger Kopland.

Aanvullende informatie

Toegang - € 15

Verdere informatie

Het ensemble Conforto bestaat uit een strijkkwartet, hobo, fagot en hoorn en sopraan. Deze acht professionele musici hebben hun sporen verdiend in symfonieorkesten en klassieke ensembles. Initiatiefnemer en artistiek leider is musicus, dirigent en arrangeur Gerhart Drijvers. 

Het idee voor Conforto is ontstaan in de zomer van 2020 vanuit de gedachte dat de combinatie van muziek en poëzie juist een verbindende rol kan spelen in moeilijke tijden. Conforto speelt voor iedereen die behoefte heeft aan muziek als troost en verbinding. Het Conforto ensemble biedt concerten met een breed palet aan troostrijke, bemoedigende en hoopgevende muziek, gelardeerd met toepasselijke poëzie. De arrangementen van deze bekende en minder bekende werken zijn speciaal gearrangeerd voor kleine bezetting. De programma’s zijn toegankelijk, de toehoorder hoeft niet per se liefhebber te zijn van klassieke muziek. 

Bij dit concert staat de prachtige poëzie van de Groningse dichter Rutger Kopland (1934–2012) centraal.

 

registration -

 

Datum en tijd

zondag 23 oktober 2022 om 15:00

Deel dit bericht

X Sluiten