Menu Sluiten

A Festival of Lessons and Carols – Roden Girl Choristers

A Festival of Lessons and Carols – Roden Girl Choristers

A Festival of Lessons and Carols – Roden Girl Choristers

1 1 people viewed this event.

Op 23 december zijn de Roden Girl Choristers te horen in de Akerk in Groningen. Het koor zingt onder leiding van dirigent Sonja de Vries bekende en minder bekende Christmas carols en wordt daarbij begeleid door Sietze de Vries op het orgel.

Aanvullende informatie

Toegang - € 17.50

Verdere informatie

Op 23 december zijn de Roden Girl Choristers te horen in de Akerk in Groningen. Het koor zingt onder leiding van dirigent Sonja de Vries en wordt begeleid door Sietze de Vries op het orgel. De onovertroffen bewerkingen van David Willcocks in Sussex Carol, Birthday Carol en God rest you merry, gentlemen worden afgewisseld met pittiger harmonieën in This little Babe uit A Ceremony of Carols van Benjamin Britten. Herbert Sumsion Composities als What sweeter music van John Rutter en een bewerking van Silent Night van Sieze de Vries en John Rutter staan ook op het programma. De Roden Girl Voices, een ensemble van meer ervaren choristers binnen het koor, laten hun eigen repertoire horen. Ook de jongste meisjes uit het opleidingskoor schuiven aan voor een eerste kennismaking met deze traditie.

Kaartjes kunnen worden gekocht via https://rodengirlchoristers.nl/tickets/17,50 in de voorverkoop; donateurs 15,00; t/m 12 jaar 3,00; aan de deur 20,00). Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Boekhandel Daan Nijman in Roden en in het UMCG.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

zaterdag 23 december 2023 om 20:00

Deel dit bericht

X Sluiten